Over ons

Bouwcoördinatie Caenepeel

Interesse in bouw heb ik al sinds mijn jeugdjaren. Een moeilijke keuze was het dus niet om na mijn middelbaar onderwijs naar Aalst te trekken en Bouwkunde te gaan studeren. Mijn eerste job: technisch tekenaar bij een aannemingsbedrijf van industriële gebouwen. Ik leerde veel bij over het technische aspect van gebouwen, maar vond het takenpakket na een tijd te beperkt. Ik besloot om over te stappen naar een sleutel-op-de-deur bouwfirma, om daar de calculatie te leiden.

De laatste jaren werkte ik als productverantwoordelijke bij een bedrijf dat bouwmaterialen verdeelt. Heel interessant: de theorie van de laatste jaren zag ik nu ook in de praktijk en ik kreeg de kans om veel vakmensen te ontmoeten.

Deze kennis bundelen en gebruiken om een bouwcoördinatiebedrijf op te starten werd mijn droom… Ik besloot de kans te grijpen! Bouwcoördinatie Caenepeel werd opgestart in januari 2015. Een nieuw jaar, een nieuw begin, een nieuw leven.

Dus bent u op zoek naar iemand waarmee u in het volste vertrouwen kan samenwerken, die uw project opvolgt en bijstuurt waar nodig, dan word ik héél graag uw aanspreekpunt!